Kaupunginjohtajan haku jatkuu 10.6.2022 asti

kaupungintalo

Kaupunginjohtajan hakuaikaa on 10.6.2022 asti.

Kaupunki hakee johtoonsa uudistuvaa ja innostavaa kaupunginjohtajaa. Valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja johtamiskokemusta. Perehtyneisyys kunnallishallintoon katsotaan valittavalle eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää elinkeinoelämän tuntemusta, talousosaamista, ratkaisuhakuisuutta, kehittämisotetta, muutoksen johtamiskykyä ja vahvoja sosiaalisia taitoja.

Uuden kaupunginjohtajan toivotaan aloittavan tehtävässään viimeistään 1.1.2023. Virka on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Kaupunginjohtajan kanssa tehdään johtajasopimus.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 10.6.2022 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn kautta sähköisellä hakemuslomakkeella. Lisätietoja kaupunginjohtajan tehtävästä antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pirjo Siiskonen ja valtuuston puheenjohtaja Oskari Valtola.

Tutustu kaupunginjohtajan rekryilmoitukseen tästä linkistä.

Kaupunki on julkaissut hakua varten myös lyhyen videoilmoituksen käytettäväksi sosiaalisen median kanavissa.