Onko taskussasi Museokortti? Sillä pääsee viiteen kohteeseen Mikkelissä

Museorakennus.

Nappaa vinkit museokesään! Museokortilla pääsee viiteen mikkeliläiseen kohteeseen.

Museokortti käy Mikkelissä taidemuseoon, Suur-Savon museoon sekä Päämajamuseon ja Sodan ja rauhan keskus Muistin muodostamaan kokonaisuuteen, jolla on yhteinen pääsylippu. Muita museokorttikohteita ovat Jalkaväkimuseo ja Mikkelin valokuvakeskus. Viestikeskus Lokki on yhä toistaiseksi suljettu turvallisuussyistä.

Mikkelin kaupungin museot on osoitteessa mikkeli.fi/museot. Muisti on tiedekeskus, joka kertoo sodasta ja rauhasta, inhimillisesti ja tuoreinta tutkimustietoa hyödyntäen. Näyttelyssä keskitytään toiseen maailmansotaan. Jalkaväkimuseon säätiön ylläpitämä Jalkaväkimuseo tutkii, tallentaa ja asettaa näytteille jalkaväen historiaa 1700-luvulta aina näihin päiviin saakka. Mikkelin valokuvakeskus on monipuolinen, valokuvataiteeseen erikoistunut taidekeskus ja museo, joka sijaitsee kauniissa suojelurakennuksessa.

Tietoja Museokortista osoitteessa museot.fi.

Kuva: Suur-Savon museorakennus