Farmarin pääsylippu toimii matkalippuna Waltti-liikenteessä – bussiliikenne keskustasta Kalevankankaalle toimii messuviikonloppuna non stop -periaatteella

bussi

Mikkelin kaupunki yhdessä Pohjois-Savon ELY-keskuksen kanssa tarjoaa Farmari-näyttelyvieraille mahdollistaa maksuttomia bussivuoroja.

Ennakkoon ostettu Farmari-messujen pääsylippu toimii bussilippuna messujen ajan kaikilla Mikkelin Waltti-liikenteen vyöhykkeillä. Waltti-liikenteeseen kuuluvat Mikkelin lähiliikenteen ja seutuliikenteen vuorot. Keskusta-alueen linjojen lisäksi Farmari-messuille on mahdollista matkustaa maksuttomasti vaihtoyhteyksin myös Anttolasta, Haukivuorelta, Otavasta, Ristiinasta, Suomenniemeltä, Hirvensalmelta, Juvalta, Kangasniemeltä ja Puumalasta. Messulippu leimataan paperisena tai mobiilina bussin lukijalaitteessa kyytiin noustessa. Lippu on voimassa 14 tuntia ensimmäisestä leimauksesta. On huomioitava, että pikavuorot ja Onnibussit eivät kuulu Waltti-järjestelmään ja siksi bussilipun korvaaminen Farmarin pääsylipulla ei ole näissä mahdollista.

Farmari-messujen ajan bussiliikennettä keskustasta Kalevankankaalle tehostetaan niin, että linjan 7 linja-autot kulkevat non stop -periaatteella messupäivinä 30.6.-2.7.2022  klo 8.45-18.45. Luonnollisesti myös tällä linjalla Farmari-lippu toimii bussilippuna.

Tapahtuma- ja bussilippuyhdistelmää käytetään Farmari-messujen aikana ensimmäistä kertaa Mikkelissä. Ominaisuus on uusi Mikkelissä käytössä olevassa Waltti-järjestelmässä. 

Waltti-järjestelmän vuorot: mikkeli.digitransit.fi

Kuva: Pihla Liukkonen