Hulivilikarnevaali tuo iloa lapsiperheille – tapahtuma jatkuu 3.7.2022 saakka

kasvomaalausta

Hulivilikarnevaalit on viikon mittainen kulttuuritapahtuma 0-13 vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Hulivilikarnevaalit on yksi suomen merkittävimmistä lastenkulttuurifestivaaleista. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1992 saakka – vuosittain karnevaaleilla vierailee lähes 10 000 kävijää muksusta mummuun ja viikarista vaariin! Tänä vuonna on juhlavuosi, sillä Hulivilikarnevaalit täyttää tänä vuonna 30 vuotta.

Jokaisella tapahtumapäivällä on oma teemansa ja paikkansa. Ohjelma koostuu sekä paikallisista että valtakunnallisesti merkittävistä esiintyjistä, työpajoista ja toimijoista. Hulivilikarnevaalien päämääränä on, ettei pääsymaksu saa olla este lasten kulttuurin harrastamiselle tai siitä nauttimiselle – siksi lähes kaikki tapahtumassa on pääsymaksutonta.

Huomioithan, että osaan tapahtumista on ennakkoilmoittautuminen. Muutama tapahtuma on myös loppuunvarattu.

Hulivilikarnevaalien ohjelmisto on tutustuttavissa osoitteessa: https://hulivilikarnevaali.fi

Kuva: Pihla Liukkonen