Kesätyö kulttuuripalveluissa on itsenäistä ja luovaa

Esiintyjäporukka ryhmäkuvassa.

Esittelemme tänä kesänä kaupungin kesätyöntekijöitä sekä lyhyiden somepäivitysten että blogien muodossa. Nyt on vuorossa blogiteksti kulttuuripuolelta. 

Moikka!

Tällä kertaa blogia kirjoittelee Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluista tämän kesän esiintyjäryhmä. Ryhmään meitä kuuluu viisi taiteellista tyttöä. Ryhmämme vahvuuksiin kuuluu tanssitaide sekä musiikki ja laulu.

Työt meillä alkoi kesäkuun alussa ja nyt onkin enää kaksi viikkoa jäljellä. Meidän ryhmän työt alkoivat ideoinnilla ja suunnittelulla. Mukavaa onkin ollut, kun ollaan päästy käyttämään omaa luovuutta ja yhteistyötä esitysten suunnittelussa. Muutamassa päivässä meillä olikin jo hirveesti ideoita ja suunnitelmia kesälle, joita ollaan viime viikkoina päästy toteuttamaan! Tässä työssä kyllä on päässyt käyttämään itsenäisyyttä, luovuutta, aktiivisuutta ja suunnittelutaitoja.

Ollaan saatu hyvin tukea ja omia tiloja ja mahdollisuuksia harjoitteluun ja esiintymiseen. Kaikenlaisia pieniä vaikeuksiakin on vastaan tullut, mutta niistäkin on selvitty työyhteisön tuella ja esiintyjien yhteistyöllä.

Tässä työssä parasta on ollut ryhmän erilaisuuden hyödyntäminen, uudet kasvot, ihana sää, luovuuden ja suunnittelun vapaus, rento työyhteisö ja erilaiset tapahtumat.

Meitä saatatte nähdä tulevilla viikoilla ympäri Mikkelin keskustaa, Hulivilikarnevaaleilla tai vaikka uimarannoillakin.

Toivottavasti nähdään!
Kulttuuriterkuin,
Kesän 2022 Esiintyjäryhmä