Ohjaamo Olkkari tarjoaa nuorille apua eri elämäntilanteisiin myös kesällä

Nuori ihminen sohvalla kaukosäädin kädessään.

Ohjaamo Olkkari jatkaa kesälläkin nuorten ja heidän läheistensä palvelua "yhden katon alta" -periaatteellaan.

Ohjaamossa alle 30-vuotiailla on mahdollisuus tavata eri alojen asiantuntijoita ja hoitaa yhdellä käynnillä vaikka useampi, omaan elämäntilanteeseen liittyvä asia. Asiat voivat liittyä esimerkiksi koulutuksen aloittamiseen tai opintoihin, työhön ja työnhakuun, vapaa-aikaan ja arjen erilaisiin asioihin kuten parisuhteeseen, seksuaalisuuteen, asumiseen, talousasioihin tai hyvinvointiin.

Ohjaamossa voi osallistua myös erilaisiin ryhmätoimintoihin, joista osa on kaikille avoimia ja osa suljettuja ryhmiä. Alle 30-vuotiaat voivat toteuttaa myös omia vertaisryhmiä Ohjaamossa. Tietoa ja neuvontaa tarjotaan myös alle 30-vuotiaiden läheisille ikäryhmään liittyvissä asioissa.

Lisätiedot sekä yhteystiedot: ohjaamoolkkari.fi

Kuva: Ida Paunisalo