Lauantaina 6.8. Mikkelin torilla on ihasteltavaa ja maisteltavaa koko perheelle

Mikkelin tori kuvattuna ilmasta.

Elokuun kuukausimarkkinat Mikkelin Hallitustorilla käynnistyvät aamuseitsemältä, jolloin tuttujen torimyyjien lisäksi torille saapuu myös uusia tuttavuuksia ja satunnaisesti torimyyntiä harjoittavia toimijoita. Vinkkinä mainittakoon, että muun muassa Tuulan Matkaleipomo paistaa torilla karjalanpiirakoita ja uunituoreet viipurinrinkelit täydentävät perinteikästä makumatkaa. Markkinamyyjiä torilla on niin kauan kuin asiakkaita riittää.

Päivän ohjelmassa on tarjolla myös seuraavaa:

Kello 1014 Museoautojen juhlarivistö
Mikkelin Mobilistien 15–20 museoautoa ovat pysäköitynä torin kaupungintalon puoleiselle laidalle. Tervetuloa entisajan mobilistitunnelmaan ja tutustumaan autoihin sekä juttelemaan autojen omistajien kanssa. 

Kello 11 SEKO  Sairaanerikoinen kitaraorkesteri musisoi torikahviloiden läheisyydessä. Solistina Jari Heikkinen.

Kello 11 Panu Teräsrannan viljelemistä tuotteista Hannu Kalliokoski paistaa herkullisia kasvispihvejä hintaan 2,50 e/kpl n. 150 g. Kasvispihvejä on tarjolla rajoitettu erä.

Säilö nyt kesän parhaita makuja!
Torin tuoretuotteiden myyjillä kauden parhaita tuotteita heti herkuteltavaksi ja säilöttäväksi. Kysy myös torimyyjien parhaat säilöntävinkit – käytännössä testatut ja hyväksi havaitut vinkit saat aina maksutta mukaasi!

Tapahtuman järjestää Mikkelin torikauppiaat ry. Erityiskiitokset tapahtuman onnistumisesta Hannu Kalliokoskelle, Mikkelin Mobilisteille ja Hotelli Vaakunalle.