Asumisen ja toimintaympäristön viikkotiedote 26.8.2022

Ilmakuva Mikkelin keskustasta.

Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Vesihuoltotyöt Juvantiellä välillä Paukkulantie–Ahjokatu jatkuvat edelleen 27.8.–2.9. Pyöräilijöitä pyydetään taluttamaan pyörä työmaan kohdalla.

Juvantien ja Paukkulantien liikennevalot ovat poissa käytöstä ja liikenne hoidetaan työmaa-aikaisilla liikennevaloilla.

Ruuhkaisimpaan aikaan kohteeseen saattaa muodostua jonoa, joten mikäli mahdollista, pyydetään käyttämään vaihtoehtoista reittiä esimerkiksi Tuppuralankadun, Huuhkajankadun ja Launialankadun kautta sekä käyttämään tarvittaessa ohikulkutietä.

Nuijamiestenkatu välillä Sammonkatu–Ilmarisenkatu on suljettu ajoneuvoliikenteeltä 26.8.–9.9.2 kaukolämpötöiden vuoksi.

Kiinteistön omistajia pyydetään poistamaan katualueelle yltävät pensaiden ja puiden oksat, jotteivät ne aiheuta näkemäesteitä tai vaaranna muutoin liikenneturvallisuutta. Kiinteistöjen pihaliittymien ali menevät rummut kuuluvat kiinteistöjen kunnossa- ja puhtaanapitovastuulle. Kiinteistönomistajia pyydetään huolehtimaan kiinteistön pihaliittymien alimenevien rumpujen toiminnasta.

Kuva: Mikko Kankainen