Kaupunginjohtajan rekry etenee

Mikkelin kaupungintalo.

Mikkelin uuden kaupunginjohtajan rekrytointi etenee suunnitellun aikataulun mukaisesti. Kaupunginhallitus käsittelee asiaa seuraavan kerran kokouksessaan 5.9.2022. Tuolloin kaupunginhallitus nimeää ne henkilöt, joita kaupunginvaltuusto haastattelee iltakoulussaan 14.9.2022. Iltakoulu on live-tilaisuus, joka on kaupunkilaisten katsottavissa myös striimin välityksellä verkosta.

Suunnitellun aikataulun mukaisesti kaupunginhallitus tekee esityksen valtuustolle valittavasta kaupunginjohtajasta kokouksessaan 19.9.2022, jonka jälkeen kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan maanantaina 26.9.2022.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pirjo Siiskonen sanoo olevansa iloinen siitä, että kiinnostus Mikkelin kaupunkia ja sen ykkösvirkaa kohtaan on ollut runsasta ja hakijajoukossa on useita tehtävän vaatimuksen täyttäviä hakijoita.