Kolme hakijaa loppusuoralle kaupunginjohtajahaussa – Valtuusto haastattelee ehdokkaat 14.9.

kaupungintalo

Kolme hakijaa loppusuoralle kaupunginjohtajahaussa – Valtuusto haastattelee ehdokkaat 14.9. Tilaisuus on avoin yleisölle ja medialle. Tilaisuus myös striimataan suorana lähetyksenä kaupungin Youtube-kanavalla.

Mikkelin kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 5. syyskuuta, että valtuusto haastattelee kaupunginjohtajaehdokkaita 14.9. Loppusuoralle haussa ovat päässeet Viitasaaren kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, FCG:n johtava asiantuntija Timo Nousiainen ja Juvan kunnanjohtaja Mervi Simoska.

Janne Kinnunen

Janne Kinnunen työskentelee tällä hetkellä Viitasaaren kaupunginjohtajana. Virassaan hän on ollut vuodesta 2013 lähtien. Ennen nykyistä virkaansa Kinnunen on ollut myös Saarijärven kaupunginjohtajana. Koulutukseltaan Kinnunen on kasvatustieteiden ja oikeustieteiden maisteri.

Timo Nousiainen

FCG:llä johtavana asiantuntijana viime vuodesta lähtien työskennellyt Timo Nousiainen on aiemmin ollut Tornion kaupunginjohtajana ja Oulun kaupungin kehittämisjohtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri.

Mervi Simoska

Vuodesta 2016 lähtien Juvan kunnanjohtajana työskennellyt Mervi Simoska on aiemmin toiminut Etelä-Savon maakuntaliiton hallinto- ja kehittämisjohtajana sekä Hirvensalmen kunnan hallintojohtajana. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri.