Koko perheen tapahtuma Mikkelipuistossa lauantaina 17.9.

Ilmakuva Mikkelipuistosta.

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu järjestää koko perheelle suunnatun syystapahtuman Mikkelipuistossa lauantaina 17.9. kello 9–14.  Ohjelmassa on muun muassa sieninäyttely, talutusratsastusta sekä nokipannukahvit.

Syystapahtuman ohjelmassa on myös kalustonäyttely, tuotemyyntiä ja sidontatyönäytöksiä. Perheen pienimmille ja eläinystäville on ohjelmassa talutusratsastusta ja poniajelu (kello 10–12) sekä lapsi ja lelukoira -match show kello 10 alkaen. Lisäksi koko tapahtuman ajan on avoinna kepparirata.

Puutarha-alan opiskelijat pitävät tapahtuman yhteydessä pop up -kukkamyymälää. Opiskelijat tekevät lisäksi tapahtuman aikana myös kukkien sidontatyönäytöksiä. Tapahtumassa on myynnissä tekstiili- ja muotialan sekä puualan opiskelijoiden valmistamia tuotteita.

Syystapahtuma on osallistujille maksuton. Sadalle ensimmäiselle on tarjolla tikkupullaa ja nokipannukahvit.