Kulttuuritila 22:n toiminta jatkuu vähintään vuoden loppuun

Mies istumassa sohvalla ja lukemassa, taustalla maalaus seinällä.

Mikkeliläinen esittävän taiteen kollektiivi Kaukasus on päättänyt jatkaa Kulttuuritila 22:n toimintaa omarahoitteisesti vuoden 2022 loppuun. Joulukuussa selviää jatkorahoituksen päätös, eikä kollektiivi halua luopua toimivaksi todetusta tilastaan väliaikaisesti. Jatkorahoitusta Kaukasus on hakenut Koneen säätiöltä kahdeksi vuodeksi.

– Nämä kolme vuoden viimeistä kuukautta tulevat olemaan pitkää odottelua. Pyrimme kaikin keinoin kattamaan tilan kustannukset, jotta toiminta voisi jatkua samassa tilassa, mikäli jatkorahoitus saadaan. Tarvittaessa tukeudumme lainaan, kertoo tuottaja Minttu Tamski.

Kulttuuritila 22 on avoin ja rohkea kulttuuritila Mikkelin keskustassa, Maaherrankadulla. Kulttuuritila 22 on esittävän taiteen kollektiivi Kaukasuksen hanke, jonka tarkoituksena on tarjota Mikkelin alueen asukkaille matalan kynnyksen kohtaamispaikka kulttuurin ja taiteen äärellä.

Kulttuuritilan taiteellinen ohjelmisto koostuu vierailevien artistien keikoista sekä Kaukasuksen omien tuotantojen esityksistä. Kulttuuritila 22:n ydinajatus on olla turvallinen, rohkea ja vapaa tila jokaiselle tilaan astuvalle. 

Lue heinäkuussa julkaistu Reilu, rohkea ja rakentava -juttu Kulttuuritila 22:sta osoitteessa mahdollisuuksienmikkeli.fi.