Janne Kinnunen on valittu Mikkelin kaupunginjohtajaksi

Janne Kinnunen.

Mikkelin uudeksi kaupunginjohtajaksi on valittu Viitasaaren kaupunginjohtajana tällä hetkellä työskentelevä Janne Kinnunen. Valinnasta päätti kaupunginvaltuusto kokouksessaan maanantaina 26.9.

Valinta tehtiin suljetun lippuäänestyksen jälkeen. Puheenvuoroissa ennen äänestystä kaikki ehdokkaat saivat kannatusta. Kokoomuksen ja keskustan valtuustoryhmät ilmoittivat kannattavansa Kinnusta. Perussuomalaisten valtuustoryhmä asettui Timo Nousiaisen valinnan kannalle. Vihreillä ei ollut ryhmäpäätöstä. Sosiaalidemokraateista ilmoitettiin Kinnusen kannatus. Vihreiltä valtuutettu Katriina Janhunen esitti kaupunginjohtajaksi Mervi Simoskaa.

Äänet suljetussa lippuäänestyksessä jakautuivat seuraavasti.

Kinnunen, 41 ääntä
Nousiainen, 6 ääntä
Simoska, 4 ääntä