Ristiinan Kallioniemessä järjestetään julkinen näyttö 29.9. kello 12–14

Kallioniemen rakennus.

Mikkelin kaupunki järjestää Kallioniemen matkailukohteesta julkisen näytön torstaina 29.9. kello 12-14.

Kaupunki etsii matkailukohteeseen uutta yrittäjää ja näytön tavoitteena on esitellä Kallioniemen aluetta toiminnasta kiinnostuneille.

– Olemme käynnistämässä Kallioniemen vuokrasopimuksen kilpailutuksen tuleville vuosille. Ensimmäinen vaihe kohti ensi kevään kilpailutusta on markkinavuoropuhelutilaisuuden järjestäminen. Tämä Kallioniemen esittelytilaisuus haluttiin tuoda mahdolliseksi ennen varsinaista markkinavuoropuhelutilaisuutta. Haluamme, että kaikilla Kallioniemestä kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua kohteeseen ennen kilpailutuksen alkamista, Minna Rautio kaupungin vuokraus- ja käyttöpalveluista kertoo.

Kallioniemi on aiemmin tarjonnut ruoka- ja majoituspalveluita Saimaan rannalla Astuvansalmen läheisyydessä. Veneilijöille on tarjottu muun muassa venetankkauspalvelua. Alueella sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokas E.N. Setälän vuonna 1896 valmistunut huvila, rantamakasiini sekä venelaiturit. Kohde on suosittu veneilijöiden kesäkohde ja sijaitsee aivan Astuvansalmen kalliomaalausten läheisyydessä.

Tervetuloa näyttöön 29.9. kello 12–14 osoitteessa Kallioniementie 106, 52360 Someenjärvi.

Kuva: Pihla Liukkonen