Mikkomarkkinoilla torin täydeltä sesongin herkkuja, tarvetavaroita ja markkinahumua 11. ja 12.10.

Markkinakojuja torilla.

Kaksipäiväiset Mikkomarkkinat tiistaina ja keskiviikkona 11.–12.10. tuo jälleen runsaasti kauppiaita Mikkelin Hallitustorille. Paikalla on koko Suomen torimyyjien parhaimmisto ja joukossa on uusiakin tuttavuuksia. Myytävää on lähes kaikkeen, mitä ihminen tarvitsee – ja paljon enemmänkin! 

Mikkomarkkinat on syksyn suurin ja vilkkain markkinatapahtuma Mikkelissä. Mikkelin tori on ollut markkinapaikka jo vuodesta 1744. Aitoa markkinaperinnettä ylläpidetään vahvasti sekä päivitetään tähän päivään sopivaksi. 

Runsasta ja vilkasta markkinameininkiä aamusta iltaan 

Markkinatunnelma torilla alkaa viritä jo aamuseitsemästä alkaen, kun torikauppiaat avaavat kojunsa. 

– Tarjolla on löytöjä riippukeinuista toiminnallisiin lasten leluihin, rottinkisiin huonekaluihin ja metrilakusta luonnon antimiin ja leipomotuotteisiin, avaa torikauppiasyhdistyksen puheenjohtaja Kaija Ahonen.

Torilta voi hankkia perinteisiä markkinatavaroita, kuten erilaisia kodin käyttötavaroita, käsitöitä ja tekstiilejä, sekä herkkuja kotiin tai paikan päällä nautittavaksi.

– Valkosipulit, hunaja ja kaskinauriit lienevät syksyn hittituotteet. Ruoka- ja kahvilakojuissa on tarjolla rapeaksi paistettuja muikkuja, supisuomalaista hernekeittoa sekä makoisia muurinpohjalettuja. Myös eksoottisempaa ruokaa on tarjolla, Ahonen luettelee.

Erilaisia syksyisiä kodin somisteita voi ostaa kotiin tai tuliaisiksi. 

– Tietenkin torilta löytää myös kauniit callunat syysistutuksiin ja kranssit kotiovea koristamaan, Ahonen kertoo. 

Mikkomarkkinoiden jälkeen tori alkaa valmistautua seuraavaan sesonkiin. Joulua kohti mennessä torin tarjontaan tulee jouluisia tuotteita.

Tervetuloa Mikkomarkkinoille! Tarkempia tietoja markkinoille tulevista kauppiaista on koottu Mikkelin torin nettisivuille.

Mikkomarkkinat Mikkelin torilla tiistaina 11.10. kello 7–18 ja keskiviikkona 12.10. kello 7–17. Vapaa pääsy.