Nuorten Syysbreikki-tapahtuma käynnistää syyslomaviikon 21.10.

Tapahtumajuliste.

Mikkelin Mikaelissa järjestään nuorille Syysbreikki-tapahtuma perjantaina 21.10. kello 17–22. Yhteistyössä tapahtumassa toimivat Mikkelin kaupungin nuorisopalvelut, nuorisovaltuusto ja kulttuuripalvelut. Mikaeli haluaa tapahtumalla tarjota nuorille elämyksiä ja saada talo täyttymään nuorisolla ja nuoruuden energialla.

Mikkelin nuorisovaltuusto on ollut mukana suunnittelemassa tapahtumaa keväästä lähtien. Tapahtumassa on erilaisia aktiviteetteja, työpajoja ja toimintoja nuorille, joita paikalliset yhdistykset, seurat, järjestöt ja organisaatiot tarjoavat. Paikalla on kulttuuri-, urheilu- ja taidetoimijoita sekä muita nuorten kanssa työskenteleviä tahoja, kuten hyvinvointipalveluja tarjoavia toimijoita ja hankkeita.

Mikaelissa nähdään myös erilaisia esityksiä paikallisilta nuorisoryhmiltä. Luvassa on tanssia, musiikkia ja teatteria sekä muita ajankohtaisia nuorisoryhmiä. Tapahtuman päättää artisti Iben keikka kello 21–22.

Tapahtumaan on vapaa pääsyy, mutta paikkoja on rajoitetusti. Jokaiselle tulijalle jaetaan tapahtumaranneke. Tapahtuma on päihteetön nuorisotapahtuma. Ovet avautuvat kello 17 Mikaelissa, osoitteessa Sointukatu 1, 50100 Mikkeli.