Ammuu! Kaupunginorkesteri yhdistää voimansa lastenmusiikkiorkesterin kanssa 13.10.

Ammuu!-orkesteri yhteiskuvassa.

Mikkelin kaupunginorkesteri heittäytyy lapsenmieliseksi, kun palkittu lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! saapuu kaupunginorkesterin vieraaksi. Ohjelmassa on rakastettuja lauluja Ammuun! tuotannon varrelta kamariorkesterisovituksina. Konsertti kuullaan Mikaelin Martti Talvela -salissa torstaina 13.10. kello 18.

Vuonna 2007 perustettu Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! on uuden suomalaisen lastenmusiikin lippulaiva. Yhtyeen akustinen sointi ja upea stemmalaulu, pedagoginen ote sekä taidokas esiintyminen ovat tehneet vaikutuksen niin Emma-palkintoraatiin, musiikkikasvatusväkeen kuin kymmeniin tuhansiin lapsiin kautta maan.

Tällä kertaa Ammuu! yhdistää voimansa Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa, ja luvassa on kokonaisvaltainen konserttielämys koko perheelle. Konsertissa kuullaan suosikkeja Ammuun! monipuolisesta tuotannosta. Sovitukset kamariorkesterille on tehnyt Esko Elias Grundström. Saa laulaa ja leikkiä mukana!

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!:

Hanna-Maija Aarnio: Lehmä – kellopeli, viulu, laulu
Sara Puljula: Piippolan Saara – lyömäsoittimet, laulu
Riikka Helske: Hiiri – kantele, laulu
Essi Putkonen: Kissa – viulu, laulu
Tero Pajunen: Heppa – kitara, laulu
Heidi Tamper: Possu – puhallinsoittimet, laulu

Linkki: Liput konserttiin