Vekkulassa järjestetään teatterityöpajat syyslomaviikolla

Lasten kulttuurikeskus Vekkula.

Näyttelijä, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja muusikko Aapo Oranen järjestää koulujen syyslomaviikolla yhteistyössä lasten kulttuurikeskus Vekkulan kanssa kaksi teatterityöpajaa. Työpajat kantavat nimeä Tyynelänsalmen arvoitus ja ne toteutetaan molemmat Vekkulassa, osoitteessa Aurakatu 7. Tapahtuma on osa Kulttuurin unelmavuotta.

Teatteriseikkailu 26.10.2022 kello 10–14  on suunnattu 7–10-vuotiaille.
Hahmotyöpaja 27.10.2022 kello 10–14.00 on suunnattu 11–16-vuotiaille.

Molemmissa työpajoissa osallistujat luovat itselleen hahmon, jonka avulla tarinaa ja maailmaa tutkitaan. Päivän aikana liikutaan myös ulkona, Tuppuralan rantamaisemissa, joten sään mukainen vaatetus on paikallaan. Tauolla on tarjolla pientä välipalaa, josta vastaa mikkeliläinen leipomo Miun Juuret Oy.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu lasten kulttuurikeskus Vekkulan kautta: kulttuurikeskusvekkula@gmail.com, 040 5335 811.