International Mikkeli Day viettää juhlavuottaan Stellassa 3.11.

IMD-logo.

Kansainvälisyys saa taas näkyvyyttä, kun International Mikkeli Day järjestetään 3. marraskuuta kauppakeskus Stellassa kello 12–16. Tapahtumaa vietetään kymmenettä kertaa, joten kyseessä on juhlavuosi.

IMD alkaa kello 12 kakkukahvitarjoilulla Café Stellassa. Kahvia ja kakkua on tarjolla kahdellesadalle henkilölle. Tapahtuman avaa kello 12.30 Mikkelin yliopistokeskuksen pääsihteeri Matti Malinen.  Juontajina toimivat Julia Hietavirta ja André Öhman Aalto-yliopiston Kansainvälinen business -kandidaattiohjelmasta.

Kaikille avoimen ja maksuttoman IMD:n tähtivieraana on yrittäjä, hotellinjohtaja, vangitseva tarinankertoja Saimi Hoyer, joka puhuu siitä, mitä kansainvälisyys merkitsee hänelle. Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan Kansainvälinen mikkeliläinen 2022. Ohjelmassa on tanssi- ja musiikkiesityksiä, puheenvuoroja kansainvälisyydestä sekä kansallispukuja ja kulttuuriasuja eri maista.

Tapahtumaa toteuttavat kaikki Mikkelin toisen ja korkea-asteen oppilaitokset sekä Mikkelin kaupunki ja Monikulttuurityö Mimosa ry.