Liukuesteiden jakelu yli 65-vuotiaille mikkeliläisille jatkuu marraskuussa

Jäätä.

Kaupungin maksuton liukuesteiden jakelu jatkuu tavaratalo Carlsonilla alkaen maanantaina 14.11.2022 yli 65-vuotiaille mikkeliläisille.

Tavaratalo Carlsonilla muotikerroksessa (2. krs) jaetaan liukuesteitä niille yli 65-vuotiaille mikkeliläisille, jotka eivät ole vielä edellisenä talvena 2020–2021 etua hyödyntäneet. Edun saa nimellään ja Kela-kortin esittämällä.

Liukuesteitä jaetaan Carlsonilla joka viikko maanantaisin ja tiistaisin tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti. Liukuesteitä jaetaan talven ajan tarkoitukseen saadun perintörahan puitteissa.

Mikkelin kaupunki ja tavaratalo Carlsonin henkilökunta toivovat noudatettavan terveysturvallisuutta asioinnissa: asioidaan vain terveenä, huomioidaan välimatkat toisiin, käytetään tarvittaessa kasvomaskia. Jakelupisteellä on jaossa kasvomaskeja.