Esedu järjestää perinteiset joulumyyjäiset 26.11.

Joulukoristeita.

Etelä-Savon ammattiopisto Esedun Otavankadun toimipisteessä Mikkelissä järjestetään lauantaina 26.11. perinteiset joulumyyjäiset kello 9–14. Myynnissä on Esedun eri alojen opiskelijoiden valmistamia tuotteita. Paikalla omia tuotteitaan myymässä on myös paikallisia kädentaitajia.

Myynnissä on muun muassa tekstiili- ja muotialan, taide- ja puuteollisuuden sekä luonnontuotealan opiskelijoiden valmistamia tuotteita. Myynnissä esimerkiksi painettuja kasseja ja tyynyliinoja, unisieppareita, kransseja ja risutöitä, makrameetöitä, neuleita, joulukortteja, keppihevosia, huovutettuja hahmoja, värjättyjä lankoja, puu- ja keramiikkatöitä sekä valotauluja.

Myyjäisissä on lisäksi jouluinen kahvio ja arpajaiset. Joulupukki vierailee tapahtumassa kello 10–13. Lapsille on myös järjestetty puuhakeidas Esedun tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden toimesta.

Esedun perinteiset joulumyyjäiset lauantaina 26.11.2022 klo 9–14, Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli