Tiedote Urpolan koulun sisäilmasta – Tiloissa tehdään tiivistyskorjauksia

Mikkelin kaupungin logo.

Urpolan koulun sisäilmatyöryhmä on kokoontunut 30.11.2022. Kokouksessa käytiin läpi edellisen kokouksen jälkeen tehtyjä tarkastuksia ja jatkotoimenpiteitä.

Koulun tiloissa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampuksella tullaan vielä tekemään paikallisia tiivistyskorjauksia, jotta rakenteista ei pääsisi ilma-virtauksia sisätiloihin. Korjaukset toteutetaan joulu–tammikuun aikana. Lisäksi koulusta poistetaan vanhoja, huonokuntoisia ja haisevia kalusteita.

Tämän hetken tietojen perusteella koulussa ei ole havaittu mitään sellaisia sisäilmaan vaikuttavia tekijöitä, ettei koulutyö voisi jatkua normaalisti. Sisäilmatyöryhmä seuraa tilannetta. Seuraava sisäilmatyöryhmän kokous pidetään tarvittaessa tammikuussa 2023.