Mikkelin Tieteen päivät ottaa varaslähdön tammikuussa – 11.1. pohditaan liiketoiminnan uutta tulevaisuutta

Kuvituskuva tieteeseen liittyvistä symboleista.

Mikkelin Tieteen päiviä vietetään tammi- ja helmikuussa 2023. Viikolla 2 järjestetään pilottisessio Helsingin Tieteen päivien yhteyteen aiheesta Liiketoiminnan uusi tulevaisuus.

Sessio järjestetään Mikkelin yliopistokeskuksen auditoriossa (Lönnrotinkatu 5) keskiviikkona 11.1. kello 15–16.45 ja se striimataan suorana osaksi Helsingin Tieteen päivien ohjelmaa.

Maailma muuttuu ja toimintaympäristö sen myötä. Uusia toimialoja syntyy jatkuvasti. Tämä vaikuttaa liiketoiminnan kehittymiseen. Session puheenvuoroissa tarkastellaan muutosta eri suunnista. Miltä tulevaisuus näyttää kauppatieteiden näkökulmasta?

Session juontaa Mikkelissä toimivan Aalto-yliopiston yksikön opiskelija Matias Rikka.

  • ”Ei ole liiketoiminta kuin ennen”

Yrittäjyyden professori, KTT Henri Hakala, LUT-yliopiston kauppakorkeakoulu, Mikkelin yliopistokeskus

  • ”Uudet vihreät toimialat – ratkaisuja viheliäsiin ongelmiin?”

Yliopistotutkija, KTT Taneli Vaskelainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Mikkelin yliopistokeskus

  • ”Metaversa: The beginning of a New World?”

Postdoctoral Researcher Lobna Hassan, Visiting faculty of Aalto University, The Bachelor’s Programme in International Business, Mikkeli University Consortium

Saman viikon aikana Tieteen päiviä vietetään Helsingin ja Mikkelin lisäksi myös Turussa, Jyväskylässä ja Rovaniemellä. Rinnakkaisista tapahtumista lähetetään verkon välityksellä ohjelmaa kaupungista toiseen.

Varsinaisia Mikkelin Tieteen päiviä vietetään 22.–23.2.2023. Ohjelma julkaistaan tammikuun alussa. Tieteen päivien sessiot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.