Työväen näyttämöpäivien lipunmyynti alkaa maanantaina 9.1.

Teatteriesitys.

Työväen näyttämöpäivien lipunmyynti alkaa maanantaina 9.1. kello 10 Mikkelin teatterilla ja osoitteessa lippu.fi sekä Lippupisteen toimipaikoissa kautta maan.

Mikkelin teatterin ovet avautuvat kello 9.30, jotta aikaisimmat lipunostajat pääsevät lämmittelemään sisätiloihin. Lipunostajat saavat vuoronumerot lipunostoon, joten asiakkaat voivat rauhassa odottaa lipunmyynnin aukeamista aulassa.

Perinteisesti lipunmyynnin avauspäivä on todella ruuhkainen, edellisinä vuosina lipuista 75 prosenttia on myyty avauspäivänä. Työväen näyttämöpäivät on yksi Suomen suurimmista teatterifestivaaleista, ja se järjestetään Mikkelissä vuosittain tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Tänä vuonna festivaalipäivät ovat 27.–29.1.

Festivaaleilla nähdään 20 esitystä 10 ryhmältä. Liput maksavat 15 euroa kaikkiin esityksiin. Lippupisteen toimipaikoista tai netistä ostettaessa hintaan lisätään palvelumaksuja. Ohjelman, esitykset ja lisätiedot voi lukea osoitteessa tnp.fi.

Kuva: Työväen näyttämöpäivät vuonna 2018 (Pihla Liukkonen)