Hinni Huttunen taiteilijatapaamisessa taidemuseossa sunnuntaina 15.1.

Taidenäyttelyn teos, jossa nainen itkee verta.

Kuvataiteilija Hinni Huttunen vierailee Mikkelin taidemuseossa sunnuntaina 15.1. kello 14. Huttunen kertoo taiteestaan ja näyttelynsä teoksista.

Hinni Huttusen taiteilijatapaaminen sisältyy taidemuseon pääsymaksun hintaan. Myös valtakunnallinen Museokortti käy.

Huttunen on pieksämäkeläissyntyinen kuvataiteilija, joka työskentelee videon ja valokuvan parissa. Huttunen käsittelee taiteessaan identiteettiin liittyviä teemoja, kuten kehollisia normeja ja queeriutta. Huttunen on valmistunut kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 ja kuvataiteen maisteriksi Tukholman Kungliga Konsthögskolanista vuonna 2018. Huttunen asuu ja työskentelee Tukholmassa. Mikkelin taidemuseon näyttely on Hinni Huttusen ensimmäinen yksityisnäyttely taidemuseossa.

Taiteellista työskentelyä ja näyttelyä on tukenut Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon rahasto, Taiteen edistämiskeskus ja Taiteen edistämiskeskuksen Etelä-Savon taidetoimikunta. Another Real Sphere – Hinni Huttunen -näyttely on taidemuseossa vielä 22.1.2023 asti.