Eloisan perheneuvo palvelee tuttuun tapaan lapsiperheitä

Lapsi selin kameraan valotaideteoksen edessä.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan sosiaalihuollon lapsiperhepalveluihin saa yhteyden soittamalla oman perhekeskuksen lapsiperheiden asiakasohjaukseen eli perheneuvoon.

Perheneuvo tarjoaa neuvontaa ja ohjausta tarpeen mukaisiin palveluihin erilaisissa vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja lapsiperhearkeen liittyvissä elämäntilanteissa. Perheneuvoon voi olla yhteydessä, kun on huoli tai jokin asia askarruttaa, mutta ei tietoa, mistä saisi apua ja neuvoja tilanteeseen.

Perheneuvon palvelunumerot

015 411 4120 (Mikkeli, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala)

015 411 4124 (Savonlinna, Enonkoski, Kerimäki, Punkaharju, Savonranta, Sulkava ja Rantasalmi)

015 411 4131 (Pieksämäki)

Soittopyynnön voit jättää 24/7 (takaisinsoittopalvelu). Eloisa soittaa takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä yhteydenotosta.   

Perheneuvoon saa yhteyden myös sähköisesti kiireettömällä perheneuvon yhteydenottolomakkeella.

Perhe, jolla jo on asiakkuus lapsiperheiden palveluissa tai lastensuojelussa, voi olla yhteydessä suoraan omaan työntekijäänsä samaan numeroon kuin ennenkin.

Sosiaalipäivystyksen ja lastensuojelun virka-ajan päivystyksen numerot säilyvät ennallaan. Perheoikeudellisten palveluiden lastenvalvojien numerot säilyvät ennallaan. Myös perhesuunnittelu-, äitiys- ja lastenneuvolan palveluita voi varata entisistä puhelinnumeroista. 

Kuva: Pihla Liukkonen