Kumppanuusillat jatkuvat 26.1.2023 – Vuoden ensimmäisen kumppanuusillan teemana Kaupunginjohtaja tutuksi

Kaupunginjohtaja Janne Kinnunen omassa huoneessaan

Osana Mikkelin kaupungin osallisuustyötä järjestetään kumppanuusiltoja. Vuoden 2023 ensimmäinen kumppanuusilta järjestetään to 26.1.2023 klo 17-18.30 yliopistokeskuksen auditoriossa (Lönnrotinkatu 5) teemalla Kaupunginjohtaja tutuksi. Esteetön käynti tilaisuuteen on mahdollista saavuttaessa pihan puoleisen oven kautta. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Kumppanuusilta on kaupungin ja sen asukkaiden avoin keskustelu- ja kohtaamistilaisuus, jossa otetaan esille kaupunkilaisten kannalta tärkeitä kysymyksiä ja jossa kaupunkilaiset voivat kertoa ajatuksiaan ja toiveitaan. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella esimerkiksi osallistuvasta budjetoinnista, jota on tarkoitus jatkaa myös tänä vuonna.

Paikalle tilaisuuteen kaupungin puolelta ovat tulossa kaupunginjohtaja Janne Kinnusen lisäksi kaupunkikehitysjohtaja Jouni Riihelä, Mikkelin kansalaisopiston rehtori ja osallisuustyöstä vastaava Matti Laitsaari, hyvinvointikoordinaattori Arja Väänänen sekä viestintäpäällikkö Heidi Hänninen.  

Sydämellisesti tervetuloa!