Työväen näyttämöpäivät valtaa Mikkelin viikonloppuna

Teatteriesitys.

Työväen näyttämöpäivien 45. festivaali järjestetään Mikkelissä viikonloppuna 27.–29.1. Mukana on näyttelijä Wenla Reimaluodon valitsemat kahdeksan harrastajateatteriryhmää sekä taideyliopiston teatterikorkeakoulun kolmannen vuosikurssin opiskelijoiden monologiesitykset.

Festivaalin 20 näytöksen lipuista on tähän mennessä myyty noin 80 prosenttia. Lipunmyynnin avauspäivänä 9.1. kahdeksan näytöstä myytiin loppuun, mutta viime viikolla näytöksiin saatiin lisäpaikkoja. Lähes kaikkiin näytöksiin on vielä joitakin paikkoja jäljellä.

Esityksiin ja festivaalin aikatauluun pääset tutustumaan näyttämöpäivien nettisivuilla. Festivaalin kruunaa oheisohjelmisto, jossa tänä vuonna esityksiä viedään ensimmäistä kertaa myös palvelutaloihin.

Lisätietoja oheisohjelmasta täällä (klikkaa linkkiä).

Kuva: Näyttämöpäivät vuonna 2018 (Pihla Liukkonen)