Jukurit lähtee päiväkotikiertueelle maanantaina 30.1.

Jukurien pelaajia.

Mikkelin Jukurien liigajoukkue vierailee muutaman vuoden tauon jälkeen kaikissa mikkeliläisissä kunnallisissa- ja yksityisissä päiväkodeissa. Päiväkotikiertue järjestetään maanantaina 30. tammikuuta. Jukurit lahjoittaa jokaiselle päiväkotilapselle pääsylipun Jukurien kotiotteluun.

Päiväkodeissa pelaajat pääsevät vastaamaan lasten esittämiin aihepiiriltään arvatenkin varsin monipuolisiin ja kiperiin kysymyksiin.

– Hienoa jälleen kahden vuoden koronatauon jälkeen päästä joukkueen kanssa tapamaan mikkeliläisiä lapsia. Jukurien pelaajat ovat monille esikuvia, joten heidän vierailunsa jää varmasti lapsille mieleen ja siitä puhutaan vielä monta päivää käynnin jälkeen. Odotan myös innolla lasten kyselytuntia, kertoo Jukurien markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori Mika Aro.

Joukkue liikkuu päivän aikana viiteentoista ryhmään jakautuneena ja tapaa noin 2000 lasta. Kiertueella ovat mukana pelaajien lisäksi valmennusjohdon sekä seuran edustus. Jokainen lapsi saa tapahtumasta muistoksi pääsylipun Jukurien kotiotteluun. Pelaajat jakavat myös kuvallisia nimmarikortteja.

Kiertueen yhteistyökumppanina toimii Auto Kilta Oy. Kiertue on osa Jukurien ja Mikkelin kaupungin yhteistyötä. Jukurit kiersi marraskuussa 2022 myös kaikki mikkeliläiset ala- ja yläkoulut.