Nuoruuden voimaa kaupunginorkesterin konsertissa perjantaina 17.2.

Kapellimestari johtamassa orkesteria.

Mikkelin kaupunginorkesterin eteen astuu perjantaina 17.2. kaksi nuorta Zürichissa opiskelevaa muusikkolahjakkuutta, viulistit Sophie Branson ja Alexandra Taub. Ennakkotiedoista poiketen sellisti Benjamin Branson joutui perumaan tulonsa. Ohjelmassa kuullaan kaksi Mozartin viulukonserttoa, numerot 3 ja 4. Lisäksi kuullaan Mozartin sinfonia numero 4. Konsertin johtaa taiwanilais-amerikkalainen kapellimestari Ho Chung Yeh (kuvassa).

Konsertti tarjoaa tuulahduksen Keski-Euroopasta. Zakhar Bron School of Music on sveitsiläinen musiikin opinahjo, joka tarjoaa musiikin opetusta monissa eri soittimissa. Nyt kaksi koulun nuorta lahjakkuutta saapuu esittelemään osaamistaan Mikkeliin. Lapsinero Mozart sävelsi yhteensä viisi viulukonserttoa, joista Nuoruuden voimaa -konsertissa kuullaan numero kolme 16-vuotiaan Sophie Bransonin esittämänä sekä numero neljä niin ikään 16-vuotiaan Alexandra Taubin tulkintana. Nuoruuden voimasta ammentaa myös Mozartin sinfonia numero 4, jonka legenda sävelsi alle 10-vuotiaana.

Konsertin johtaa taiwanilais-amerikkalainen kapellimestari Ho Chung Yeh, joka tekee ensivierailunsa Mikkelin kaupunginorkesterin eteen. Yehillä on laaja kokemus kansainvälisiltä areenoilta niin Euroopassa, Amerikassa kuin Aasiassakin.

Liput konserttiin voi ostaa osoitteessa lippu.fi. Konsertti alkaa Mikaelissa (Sointukatu 1) 17.2. kello 19.