Mikkelissä riittää mahdollisuuksia harrastaa hiihtolomaviikolla

Käsi kiipeilyseinällä.

Mikkelin mahdollisuuksiin pääsee tutustumaan koulujen hiihtolomaviikolla 27.–28.2. Tarjolla on eri lajeja, eri puolilla Mikkeliä. Kaikkiin tempauksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

ToriSport-areenalla 27.2. klo 10–14 ja 28.2. klo 12–16 lapset pääsevät leikkimään ja liikkumaan.

Paikan päällä on molempina päivinä entinen MP:n edustuksen pelaaja, nykyinen MiPK:n pelaaja ja valmentaja, Lucas dos Santos opastamassa lapsia jalkapallon saloihin. Areenalla myös pomppulinna käytettävissä. Muista kerrospukeutuminen ja sisäpelikengät, koska hallissa ei ole lämmitystä.

Saimaa-stadiumi (27.–28.02. avoinna klo 11–19)

Tarjolla edullisesti kiipeilykokeilua ja boulderointia stadiumin kiipeilyseinällä. Sekä tarjouksia Super Corneriin.

Johanna Seppänen

Molempina päivinä Saimaa-stadiumin aulassa Johanna Seppäsen tansseja klo 13 (tanssituokio koko perheelle), 14 (TikTok- tanssituokio) ja 15 (Lollipop Lyra, Tankotanssi kokeilu).

Hewenna

Hewennassa on tarjolla maksa mitä haluat -tunteja molempien päivien iltoina.

Padel X

Molempina päivinä klo 8–11 pääset testaamaan padelia ennakkoon varaamalla Padel X:n tiloissa.

Mikkelin Avantouimarit ry

Molempina päivinä klo 16–18 Pankalan uimakopilla pääset pulahtamaan avantoon. Ja samalla kuulemaan Mikkelin Avontouimareiden toiminnasta sekä liittymään vaikka jäseneksi.

Pilates Mikkeli

Tiistaina tarjolla ennakkovarauksella pilates ja laitepilates tunnit maksa mitä jaksat -periaatteella.

Kamppailuareena

Kamppailuareenalla on tiistaina tarjolla Mikkelin Nyrkkeilijöiden sekä Mikkelin Judon avoimet treenit.

Toripulu

Toripulussa tulee olemaan kuumaa mehua tarjolla sekä yhteisiä jumppatuokioita.

Tarkemmat tiedot vaihtoehdoista löytyvät mikkelinyt.fi-sivuston tapahtuman alta sekä Facebook-tapahtumasta (Löydä oma suosikkisi! Monilajitapahtuma).

Eri lajeihin voi tutustua myös pelillisesti

Mahdollisuudet eri vaihtoehdoista on mahdollista varmistaa myös Observiksen X-routes-sovelluksen avulla. Aiemmin kyseistä pelisovellusta on hyödynnetty muun muassa Digitaalisessa kaupunkiseikkailussa ja Mikkelin YritysApprossa. Kaikkien sovelluksen kautta lajeihin tutustuneiden kesken arvotaan lahjakortteja mukana olevien tahojen palveluihin.

Tapahtuman tuottajana toimii SaaraLiu:n yrittäjä Saara Liukkonen. Mukana toteutuksessa on myös Event Production Finland Oy. Tapahtuma on saanut rahoituksen Mikkeli Events -hankkeesta. Mikkeli Events -hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta. Hankkeen rahoituksen on myöntänyt Etelä-Savon maakuntaliitto.