Opastettuja kierroksia kaupungintalolla tiistaina 7.3.

Kaupungintalon julkisivu.

Mikkelin kaupunki täyttää 7. maaliskuuta 185 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi yleisöllä on mahdollisuus päästä perinteisille opastetuille kierroksille kaupungintaloon, osoitteessa Raatihuoneenkatu 8–10. Yhdellä kierroksista (kello 13) on mukana viittomakielen tulkki.

Opastetut kierrokset järjestetään tiistaina 7.3. kello 9.30, 11.00, 13.00 ja 14.30. Kierros kestää noin tunnin. Oppaana on Mikkelin Oppaiden Helena Partanen. Kello 13 alkavalla kierroksella on mukana viittomakielen tulkki. Kierroksen aikana on myös mahdollista tavata kaupunginjohtaja Janne Kinnunen omassa työhuoneessaan.

Samana päivänä kello 9 kaupungintalon parvekkeelta soi Mikkeli-fanfaari. Soittajana on Hannu Suorlahti. Opastettujen kierrosten lisäksi tarjolla on Mikkelin historiaan liittyvien kirjojen myyjäiset kaupungintalon toisen kerroksen aulassa kello 9.00–12.30 sekä Mikkelin Kalevalaisten kehruu- ja käsityötaitojen esittelyä kaupungintalon Geopark-tilassa kello 9.00–12.30.