Kaupunki hakee kioski- ja kahvioyrittäjiä Haukivuoren satamakioskiin, Urpolan myllylle ja Hallitustorille

Kioski Haukivuoren satamassa.

Haaveiletko yrittäjyydestä? Onko sinulla idea ja kipinä?

Haukivuoren satamakioski ja Urpolan mylly avaavat ovensa kesäkaudelle 2023. Olisiko tässä juuri sinun unelmien kesätyöpaikkasi? Lähetä meille avoin hakemus 28.3.2023 mennessä osoitteeseen vuokraus@mikkeli.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja tarkemmin suunnitelmistasi. Voit kysyä tarvittaessa myös lisätietoja samasta osoitteesta.

Mikkelin kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi myös Hallitustorilta 144 neliömetrin suuruisen kahvioalueen ajalle 2023–24. Haemme toritoimintaa monipuolistavaa tuotetta, palvelua ja toteutusta! Kiinnostuitko? Lisätiedot sekä hakemukset liitteineen tori@mikkeli.fi 15.3.2023 mennessä.

Kuva: Pihla Liukkonen