Mikkelin kaupungintalolla järjestetään ulko- ja turvallisuuspoliittinen yleisötilaisuus maanantaina 6.3.

Suomen lippu, taustalla sininen taivas.

Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta MTS järjestää maanantaina 6. maaliskuuta kello 15.30 alkaen avoimen ulko- ja turvallisuuspoliittisen yleisötilaisuuden Mikkelissä kaupunginvaltuuston istuntosalissa (Raatihuoneenkatu 8–10, 2. kerros).

Tilaisuudessa on myös maanpuolustusta käsittelevä paneelikeskustelu. Tilaisuuden avaa MTS:n puheenjohtaja, yhteyspäällikkö Harri Järvinen ja kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen tuo kaupunginjohtaja Janne Kinnunen.

Kello 15.45 alkaen ohjelmassa on Kaakkois-Suomen vaalipiiristä eduskunnassa edustettujen eduskuntapuolueiden ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa ja maanpuolustusta käsittelevä paneelikeskustelu, johon osallistuvat Suna Kymäläinen (sd.), Sheikki Laakso (ps.), Antti Häkkänen (kok.), Hanna Kosonen (kesk.) ja Hanna Holopainen (vihr.). Paneelikeskustelun juontaa toimittaja Jari Korkki.

Yleisöosio päättyy noin kello 16.45 mennessä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Järjestäjänä on maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta, yhteistyössä ovat mukana Mikkelin kaupunki sekä kansalaisopisto.