Mikkelin seudun kausiasukasvaltuuskunnan uusi puheenjohtajisto on valittu

Järvimaisema.

Mikkelin seudun kausiasukasvaltuuskunnan puheenjohtajaksi toimikaudelle 2023–24 on valittu Pertunmaan kausiasukas Aulis Pitkälä.

Pääkaupunkiseudulla ja nykyään eläkkeellä oleva Aulis Pitkälä toimi työurallaan muun muassa opetushallituksen pääjohtajana sekä Espoon kaupungin sivistystoimen johtajana. Kausiasukasvaltuuskunnan varapuheenjohtajaksi valittiin niin ikään pääkaupunkiseudulla vakituisesti asuva Mikkelin kausiasukas arkkitehti Teemu Jama.

Vuodesta 2006 toimineen Mikkelin seudun kausiasukasvaltuuskunnan tehtävänä on tuoda esille ja edistää kausi- ja vapaa-ajan asumiseen liittyviä kysymyksiä ja asioita. Valtuuskunnan kokouksiin osallistuvat valtuuskunnan jäsenten lisäksi Mikkelin seudun kuntien johtajat sekä seutufoorumin puheenjohtajisto. Tarkempaa tietoa kausiasukasvaltuuskunnasta ja sen seudun muiden kuntien edustajista on laiturilla.fi-sivustolla.