Koulut, päiväkodit ja Esedu mukana synttärijuhlinnassa

Koululaisia

Mikkelin kouluissa ja päiväkodeissa syntymäpäivää juhlistetaan lasten suosikkiruoalla. Tiistaina 7.3.2023 Mikkelin kaupungin 185-vuotispäivänä Mikkelin alueen koululaiset ja päiväkotilapset pääsevät nauttimaan lasten kaikkien aikojen herkkuruokaa: kalapuikkoja kermaviilikastikkeella. Sama suosikkiruoka on tarjolla myös Esedun yksiköissä Mikkelissä.

Esedun Putiikki Onnissa on myynnissä synttäriviikolla erityinen Mikkeli-leivos. Leivos myynnissä keskiviikosta perjantaihin 8.–10.3. kello 10.30–15.30.  Putiikki Onni sijaitsee Esedun Otavankadun toimipisteessä.  

Muutamassa yksikössä on syntymäpäivä huomioitu myös muulla tavoin. Kalevankankaan päiväkodin lapset pääsevät tutustumaan päivän aikana poneihin raviradalla. Rämälän koulussa huomioidaan Mikkelin syntymäpäivä tutustumalla kaupungin nähtävyyksiin netin kautta. Tutustumisen jälkeen oppilaat taiteilevat haluamansa nähtävyyden. Tuotoksista on tarkoitus koota näyttely koulun seinille.