Joko kevät tulee? Maalismarkkinoilla vanhaa kunnon torihulinaa 15.–16.3.

Ihmisiä torilla.

Pian saadaan Mikkelin torilla nauttia jälleen markkinahumusta. Maalismarkkinoilla 15.–16.3. mieli viriää jo kohti alkavaa kevättä: torilla tavataan tuttuja, vaihdetaan kuulumisia ja eläydytään leppoisaan tunnelmaan.

Kotiin viemisinä on pientuottajien herkkuja, tarpeellisia tavaroita ja mukavia toritarinoita. Mikkelin tori on ollut perinteinen markkina- ja maalaistavaran kauppapaikka aina 1800-luvunpuolivälistä lähtien. Keväiset Maalismarkkinat sekä syksyn Mikkomarkkinat keräävät kaupungin sydämeen myyjiä sekä lähiseudun väkeä runsain joukoin. Ja mikä parasta, torilla saa nauttia henkilökohtaisista ostokokemuksista torimyyjien kanssa ja kysyä tuotteista ja elintarvikkeista suoraan niiden tuottajilta. Tietoja kauppiaista on Mikkelin torin nettisivuilla.

Mikkelin Maalismarkkinoille on helppo tulla kauempaakin joko julkisilla tai omalla autolla. Tori on rautatieasemalta ja matkakeskuksesta vain noin 200 metrin päässä. Auton voi jättää toriparkkiin, josta pääsee hissillä suoraan torille.

Maalismarkkinat järjestetään Mikkelin Hallitustorilla keskiviikkona 15.3. kello 7–18 ja torstaina 16.3. kello 7–17. Maalismarkkinoille on vapaa pääsy.

Kuva: Jonne Vaahtera