Tunnetaitoja lapsille musiikin ja visuaalisuuden keinoin – Musiikkijuhlien entisen festivaalijohtajan yritys ryhtyy yhteistyöhön Naxos Music Groupin kanssa

Teemu Laasanen.

Satuseinästä ja musiikkisatukirjoista tunnettu startup-yritys Music Fairy Tales MFT Oy ja monikansallinen klassisen musiikin ikoni Naxos Music Group ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on auttaa lapsia ja nuoria oppimaan luovuutta ja tunnetaitoja musiikillisen Feel & Play -pelisovelluksen keinoin. Music Fairy Talesin toimitusjohtajana on Mikkelin Musiikkijuhlien entinen festivaalijohtaja, mikkeliläinen Teemu Laasanen.

Yhteistyö yhdistää 5–8-vuotiaiden lasten tunnetaitojen ja tunteiden ilmaisun ja klassisen musiikin rohkaisevalla, turvallisella ja innovatiivisella tavalla. Historiasta saapuvat suuret säveltäjät yhdistävät voimansa luovien lohikäärmeiden, fantasiasoittimien ja tunnepuiden kanssa lasten avuksi ja parhaaksi.

– Olemme iloisia voidessamme olla kumppaneita ja olla mukana Music Fairy Talesissa sekä ylpeitä voidessamme tarjota sille parasta mahdollista musiikkia. Nyt alkava yhteistyö on maailmanlaajuisestikin ajatellen uutta. Olemme vaikuttuneita ja innostuneita saadessamme uudessa kanavassa viedä valtavasta katalogistamme löytyvää klassista musiikkia lapsille ja nuorille, Naxoksen Business Development Manager Eero Vuola sanoo.

– Tämä on suurta. Tavoitteemme on tavoittaa vähintään miljoona lasta ja auttaa heitä omien tunteiden vapaassa löytämisessä klassisen musiikin ja mielikuvituksen avulla. On vaikea sanoittaa tätä iloa, mitä Naxoksen mukaantulo meille merkitsee. On vähän kuin olisi kotiovesta kannettu konserttiflyygeliksi D-mallin Steinway, kommentoi toimitusjohtaja Teemu Laasanen.

Linkkejä
musicfairytales.fi
naxos.com
naxosmusicgroup.com

Kuva: Toimitusjohtaja Teemu Laasanen esittelee Feel & Play -sovellusta yrityksen toimistolla Mikkelissä (Janika Suhonen).