Nuorten Leffayö tekee paluun 15.–16.4.

Leffayö-mainos.

Leffayö järjestetään 15.–16.4. kello 22–06 elokuvateatteri Ritzissä, Mikonkatu 3. Leffayön järjestävät Mikkelin nuorisovaltuusto ja nuorisopalvelut. Tapahtuma on päihteetön nuorisotapahtuma, jonka ikäraja on 12 vuotta.

Tapahtuman järjestäjät toivovat, että kävijät pystyvät nauttimaan tapahtumasta ja elokuvista viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Järjestyssääntöihin, aikatauluihin sekä turvallisemman tilan periaatteisiin voi tutustua Pointin sivustolla. Osallistumalla tapahtumaan nuori sitoutuu noudattamaan tapahtuman sääntöjä ja periaatteita.

Leffayön liput tulevat myyntiin 27.3. kello 17 Mikkelin Elokuvateatterien sivustolla. Lippuja voi myös ostaa elokuvateattereiden lippukassoilta (Ritz ja Kinolinna). Liput maksavat 15 euroa. Myytävänä on yhteensä 150 lippua. Lippuhintaan sisältyy suolainen yösnack, joka tarjoillaan tapahtumassa.

Myös oheistoimintaa

Ohjelmistossa on kolme uutta elokuvaa. Ensimmäisenä elokuvana nähdään Puss in Boots: The Last Wish -animaatioelokuva. Toisena elokuvana nähdään koskettava nuorisoteemallinen elokuva Close. Leffayön päättää elokuva Shazam! Fury of the Gods.

Lisäksi tapahtumassa on oheistoimintoina muun muassa leffavisa, oleskelua, pelailua ja yhdessäoloa. Elokuvateatteri Ritzin sisäpiha toimii ulkoilupaikkana ja samalla hiljaisena tilana elokuvaesitysten välissä. Asiakkaat saavat oleskella sisäpihan rajatulla alueella.

Asiakkaita suositellaan syömään ennen tapahtumaan saapumista. Voi myös olla hyvä ottaa mukaan hieman välipalaa tapahtumaan, esimerkiksi hedelmiä, juotavaa ja pientä purtavaa. Elokuvateatterissa on myös myynnissä juotavia, makeisia ja popcornia. Ovet avautuvat kello 22.