Hyvään elämään Etelä-Savossa -järjestöfoorumi Mikkelissä torstaina 30.3.

Nainen ja pieni lapsi nuotion äärellä metsässä.

Mikkelissä järjestetään torstaina 30. maaliskuuta maakunnallinen järjestö- ja hyvinvointifoorumi otsakkeella Hyvään elämään Etelä-Savossa. Foorumiin ovat tervetulleita kaikki eteläsavolaisten järjestöjen ja kuntien edustajat. Tilaisuus pidetään kello 17–19.30 Mikkelin pääkirjaston Mikkeli-salissa, Raatihuoneenkatu 6, toinen kerros.

Foorumin järjestävät yhdessä Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa, YhES Yhdistykset Etelä-Savossa -järjestöneuvottelukunta ja Mikkelin kaupunki. Vastaava foorumi pyritään järjestämään tämän vuoden aikana myös Pieksämäellä ja Savonlinnassa.

Maaliskuun foorumissa käydään läpi ajankohtaisia kuntien, Eloisan ja järjestöjen yhteistoimintaan liittyviä asioita ja halutaan kuulla järjestöjen näkemyksiä ja toivomuksia yhteistyöstä.

Eloisalla on lisäksi menossa Suomen kestävän kasvun ohjelmaan (Recovery and Resilience Plan, RRP) liittyvä e-Eloisa -hanke, jossa kootaan järjestötoimijoita tarjoamaan kulttuuri-, liikunta- ja luontolähtöisiä palveluita sekä lisätään digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoa alueella. Mikkelin kaupunki käynnistää foorumissa puolestaan yhdessä järjestöjen kanssa oman Vuoden järjestöpalkintonsa valmistelun.

Kuva: Pihla Liukkonen