Vekkuliteatteri esittää Broadwayn klassikkomusikaalin Annie jr

Yleisöä teatterissa.

Annie jr -musikaali saa ensi-iltansa Kulttuuritalo Sotkulla 7.5.2023. Legendaarinen musikaali on täynnä sydämellisiä kohtauksia ja
ainutlaatuisia lauluja, tanssinumeroita, jotka tekevät esityksestä unohtumattoman kokemuksen.


Musikaalin tarina kertoo rohkeasta orpotytöstä, joka haaveilee paremmasta elämästä ja perheestä. Annie joutuu kohtaamaan monia haasteita, mutta periksiantamattomuus auttaa lopulta löytämään rakastavan perheen.

Kulttuuritalo Sotkun lava täytyy Vekkuliteatterin kahdestakymmenestä valovoimaisesta esiintyjästä, ammattilaisbändistä ja musiikkiluokkien kuorosta. Puvustuksen on suunnitellut Xamkin muotoilijaopiskelija Minna Tiihonen muodin ja puvustuksen linjalta. Ohjaaja Aapo Oranen, koreografit Mimmi Rantala ja Minttu Tamski sekä lauluopettaja Elina Asu ovat luoneet dynaamisen esityksen, joka pitää yleisön koukussa alusta loppuun.

Liput Annie-musikaaliin ovat nyt varattavissa sähköpostilla vekkuliliput@gmail.com. Esitystä ovat tukeneet Suomen kulttuurirahaston Etelä-Savon rahasto, Osuuskauppa Suur-Savo ja Suur-Savon Osuuspankki. Vekkuliteatteri toimii osana Mikkelin kansalaisopiston taiteen perusopetusta.

Esitykset Kulttuuritalo Sotkulla (Jääkärinkatu 9)
7.5. klo 14 (ensi-ilta)
11.5. klo 18
12.5. klo 18
14.5. klo 14

Liput 15 € / 10 €. Liput ennakkoon sähköpostilla: vekkuliliput@gmail.com

Kuva: Pihla Liukkonen