Mikkelin seutukirjastossa käynnistyy asiakasyhteisötoiminta – Ensimmäinen kokoontuminen 9.5.

Mikkelin pääkirjasto.

Kuuntelemalla asiakkaita herkällä korvalla etsitään tapoja kehittämistoimien kohdentamiseen kirjastopalveluissa.

Asiakasyhteisön toivotaan tuovan uudenlaista asiakasnäkökulmaa kirjaston kehittämiseen yhteistyössä kirjastoammattilaisten kanssa. Asiakasyhteisön ensimmäiseen kokoontumiseen kutsutaan kaikkia kirjaston kehittämisestä kiinnostuneita pääkirjaston Mikkeli-saliin tiistaina 9.5. kello 17.

Ensimmäisen kokoontumisen teemana on asiakasyhteisön toimintamallin suunnittelu yhdessä, kahvikupposen äärellä keskustellen. Osallistuminen ei vaadi valmistautumista etukäteen eikä sitouta säännölliseen osallistumiseen. Tapaamisten ohella kaikille avoimen asiakasyhteisön toimintaan voi jatkossa osallistua myös verkon välityksellä esimerkiksi asiakaskyselyiden kautta.

Ensimmäiseen, kaikille avoimeen tapaamiseen voi ilmoittautua joko verkkolomakkeella mikkeli.fi/asiakasyhteiso
tai täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kirjastossa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja ilmoittautuneiden kesken arvotaan kaksi 30 euron arvoista lahjakorttia kirjakauppaan.