Kysely kävelyn ja pyöräilyn edistämisestä Mikkelin seudulla on auki 23.5. saakka

Poika pyöräilykypärä päässään.

Mikkelin kaupunki ja Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnat ovat käynnistäneet kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman laatimisen.

Kyselystä löytyy omat osiot kävelylle ja pyöräilylle, minkä lisäksi voit merkitä kohteita suoraan kartalle. Voit vastata mieltymystesi mukaan kaikkiin osioihin tai vain osaan. Kyselyssä ei ole pakollisia kysymyksiä. Jos et halua tai osaa vastata johonkin kohtaan, voit ohittaa kysymyksen. Kyselyyn vastaaminen vie arviomme mukaan noin 10–15 minuuttia.

Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten tietokoneella, mutta voit vastata myös kännykällä tai tabletilla. Kyselyn toteuttaa Ramboll Finland Oy Mikkelin seudun kuntien toimeksiannosta. Kysely on avoinna 23.5.2023 saakka.

LINKKI KYSELYYN