Valtakunnallinen alue-ennakoinnin seminaari Mikkelissä 1. ja 2.6.

Maisema Saimaalla.

Minkälaista osaamista, tietoa ja taitoa tulevaisuudessa tarvitaan? Miten tulevaisuutta rakennetaan ja ketä ovat tulevaisuusagentit? Miten työmarkkinat ja ammatit pystyvät sopeutumaan vihreään siirtymään? Mitä menetelmiä osaamisen ennakointiin on kehitetty?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsimme yhdessä vastauksia vuotuisessa alue-ennakoinnin seminaarissa. Kaksipäiväinen tilaisuus järjestetään 1.–2.6. Mikkelissä sekä virtuaalitoteutuksena. Tutkimusmatkalle osaamisen tulevaisuuteen on ilmoittautunut jo yli 150 henkilöä, mutta vielä mahtuu mukaan ilmoittautumisen sulkeutuessa 11.5.

Seminaarin järjestäjätahoina toimivat Etelä-Savon maakuntaliitto, Etelä-Savon ely-keskus, työ- ja elinkeinoministeriö, opetushallitus, kansallinen ennakointiverkosto sekä Mikkelin kaupunki.

Linkki tapahtumasivulle ja ilmoittautumiseen