Perttu Saksan näyttely Mikkelin taidemuseossa päättyy 21.5. – Taiteilija vierailee paikan päällä näyttelyn viimeisenä päivänä

Taideteos museossa, taustalla museojohtaja Matti Karttunen.

Valokuvataiteilija Perttu Saksa vierailee Mikkelin taidemuseossa sunnuntaina 21.5. kello 15 alkaen. Päivä on myös viimeinen, kun Saksan näyttely Dark Atlas on esillä taidemuseossa.

Tapaamisen aikana Perttu Saksa kertoo teoksistaan. Tapaaminen sisältyy taidemuseon pääsymaksun hintaan. Myös valtakunnallinen Museokortti käy.

Perttu Saksa on palkittu valokuva- ja videotaiteilija. Hänen teoksiaan on ollut esillä gallerioissa ja museoissa ympäri Eurooppaa, kuten Stadtgalerie Kielissä, Felleshus Berliinissä, Suomen valokuvataiteen museossa ja Nykytaiteen museo Kiasmassa.

Mikkelin taidemuseossa esillä olevassa Dark Atlas -näyttelyssä Perttu Saksa yhdistelee dokumentaarisia valokuvia, asetelmia ja abstrakteja teoksia. Hänen teoksissaan yhdistyvät vahva visuaalinen tarkkanäköisyys ja monikerroksellisuus. Museokaupassa on esillä ja myynnissä Saksan kirjat Dark Atlas (Kehrer Verlag 2022) ja Dawn Chorus (Garret 2022).