Joillekin Mikkelin kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua heinäkuun alussa

sähkökitara sylissä

Joillekin Mikkelin kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua jo 1. heinäkuuta alkaen. Ilmoittautuminen on mahdollista esimerkiksi kaikille lähiopetuksena järjestettäville kielten kursseille, kaikille kuvataiteen kursseille ja kaikille teatterikursseille lukuun ottamatta sanataiteen ja kirjallisuuden kursseja. Lisäksi voi ilmoittautua Anttolassa, Haukivuorella, Hirvensalmella ja Ristiinassa järjestettäville kädentaitojen kursseille ja joillekin liikunnan kursseille.

Ilmoittautuminen on heinäkuussa mahdollista vain internetin kautta, sillä opiston toimisto on suljettuna 1. elokuuta saakka.

Osalle kursseista ja esimerkiksi kaikille musiikin kursseille voi ilmoittautua vasta 22. elokuuta alkaen.

Tarkemmat tiedot heinäkuun alussa avautuvista kursseista löytyvät opiston nettisivuilta.

Opiston kurssiesite ilmestyy elokuun alussa viikolla 32. Esitettä ei enää jaeta koteihin, mutta koteihin jaetaan viikolla 31 tiedote, jossa kerrotaan, mistä painetun esitteen voi noutaa. Opiston nettisivuilla uusi esite julkaistaan heinäkuun aikana. Kaikki kurssit ovat kuitenkin jo nyt näkyvissä opiston verkkokaupassa, jonne pääsee muun muassa nettisivujen Ilmoittaudu-painikkeen kautta.