Regattaviikonloppu näkyy ja kuuluu Mikkelissä 7. ja 8. heinäkuuta

Höyrylaiva ja pieni vene järvellä.

Viikonloppuna 7.–8.7. Mikkelissä vietetään iloista ja näyttävää kesätapahtumaa, jonka kohokohtana on Saimaan höyrylaivaregatan saapuminen Mikkelin satamaan lauantaina 8.7. noin kello 13.

Juhla alkaa jo perjantaina, kun etkoja vietetään Hallitustorilla. Saimaalaiset grillijuhlat alkavat kello 11. Lauantaina ennen höyrylaivojen saapumista torilta lähtee kulkue noin kello 12.45 Mikkelin satamaan vanhan paloauton johdolla.

Kun laivat ovat saapuneet paikalle, tapahtuu lauantaina noin kello 14 laivojen yhteisvihellys. Laivapilleistä lähtevä ääni on varsin kova, joten muun muassa lasten vanhempien ja lemmikkieläinten omistajien on syytä ottaa tämä huomioon.

Lisätiedot tapahtumasta Visit Mikkelin nettisivuilla.