Kesätyössä kulttuuripalveluilla: esiintymistä ja hulivileilyä

Kesätyöntekijöitä esiintymässä.

Mikkelin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden kesätyöntekijät bloggaavat.

Hellurei! Olemme Mikkelin yleisten kulttuuripalveluiden kesätyöntekijöitä ja kerromme nyt vähän, mitä olemme täällä tehneet. Meitä on yhteensä seitsemän, ja meidät on jaettu kahteen ryhmään: esiintyjiin ja Hulivili-tiimiin. Esiintyjät nimensä mukaisesti esiintyivät ja Hulivili-tiimi vastasi tapahtumien aktiviteettien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työt alkoivat kesäkuun alussa, ja nyt eletäänkin jo viimeistä työpäivää. Ensimmäiset viikot menivät suunnittelussa ja biisien harjoittelussa. Ennen kuin huomattiinkaan, Hulivilikarnevaalit käynnistyivät Kirkkopuistossa. Pitkään suunniteltu Huliviliviikko sujui hyvin, vaikka kelit olivat vaihtelevia. Pääsimme tekemään hyvin monipuolista työtä, kuten ilmapallojen täyttämistä ja telttakatosten pystyttämistä.

Parasta työssä on ollut esiintyminen, Eevert-kettu, luovuuden käyttäminen sekä mahtavat työkaverit, joiden kanssa selvittiin rankoistakin hetkistä. Saimme kaikki hyviä kokemuksia tästä työstä, joka oli hyvin erilaista kuin muissa työpaikoissa.

Toivotamme kaikki teille ihanaa loppukesää!

Terveisin Huliviliporukka ja esiintyjäryhmä