Mikkeli Games tarjoaa yleisurheiluelämyksiä Urheilupuistossa perjantaina 21.7.

Lähikuva juoksuradasta.

Uusi yleisurheilun huipputapahtuma Mikkeli Games järjestetään Urheilupuistossa perjantaina 21.7. Kisajärjestäjänä on Mikkelin Kilpa-Veikot. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ja mahdollistajina toimivat Osuuskauppa Suur-Savo, LähiTapiola Savo-Karjala, Hoviruoka Oy, Mikkelin kaupunki ja Pitkämäki & Ruuskanen Forest Oy.

Mikkelin kaupunginjohtaja Janne Kinnunen odottaa Mikkeli Gamesia suurella innolla. Onpa kaupunginjohtajalla itselläänkin yleisurheilutaustaa kolmiloikasta.

– Mikkelin kaupunki tekee markkinointiyhteistyötä kaupungin kannalta merkittävien tapahtumien kanssa. Tapahtumat ovat osa kaupungin elinvoimaa, vetovoimaa, pitovoimaa ja kasvavaa aluetaloutta, Kinnunen sanoo.

Yleisurheilu kiinnostaa suomalaisia, ja urheilu on aina parasta paikan päällä. Kisailtaa on syytä odottaa.

– Uskon, että keihäänheittäjiltä voi odottaa hyviä suorituksia tuossa vaiheessa kesää, kun urheilijat ovat parhaassa kunnossa. Innolla odotamme myös Jessica Kähärän suorituksia kotiyleisön edessä, Kinnunen toivoo.

LähiTapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela korostaa, että Mikkeli Games on hyvän mielen tapahtuma.

– Tuemme paikallisena toimijana alueemme elinvoimaisuutta ja haluamme olla mahdollistamassa asukkaille tapahtumia. Meidän sydäntämme lähellä ovat liikunnalliset ja koko perheen hyvinvointia tukevat tapahtumat, Lammela sanoo.

– Tämä on hieno tilaisuus päästä tarjoamaan elämyksiä ja kokemuksia mahdollisimman monelle matalalla kynnyksellä. On hienoa saada Mikkeliin jopa kansainvälisiä huippuja. Odotamme, että Mikkeli Games kiinnostaa monia ja paikalle saapuu paljon väkeä.

Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Ari Miettinen sanoo, että tapahtumat lisäävät Mikkelin alueen kiinnostavuutta muun muassa matkailun näkökulmasta.

– Suurena toimijana Osuuskauppa Suur-Savo haluaa olla mukana tukemassa alueen positiivista kehittymistä. Mikkeli Gamesin kaltaista urheilutapahtumaa ei Mikkelissä ole aiemmin ollut, Miettinen sanoo.

Miettisen mielestä Mikkeli Games lisää kaupungin positiivista tunnettuutta pitkästä aikaa nyt myös yleisurheilun avulla. Itse kilpailuillasta Miettinen odottaa kovatasoista ja positiivisen tunnelman sävyttämää.

– Illasta tulee mielenkiintoinen keihäänheiton mutta myös muiden lajien osalta.