Olitko paikan päällä St Michel -raveissa? Kävijäkysely on auki

Yleisöä raveissa.

St Michel -ravitapahtuman kävijäkysely on auki.

Kyselyyn voi vastata 30.7.2023 saakka. Kaikkien vastanneiden kesken St Michel arpoo VIP-lippupaketin kahdelle hengelle vuoden 2024 St Michel -raveihin sekä tuotepalkintoja. Linkki kyselyyn.

Viikonloppuna 15. ja 16.7. järjestetty St Michel houkutteli paikan päälle lähes 17 000 ravivierasta. Lauantaina saatiin todistaa historiallista hetkeä, kun kylmäveristen Suurmestaruudessa mentiin kovempaa kuin koskaan aiemmin. Uuden Suomen ennätyksen ravasi Eevartti. St Michel -lähdön sunnuntaina pokkasi Hierro Boko.

Kokemuksia ja elämyksiä

Ravien avauspuheen pitänyt kaupunginjohtaja Janne Kinnunen painotti puheenvuorossaan, että St Michelin kaltaiset suurtapahtumat tarjoavat kokemuksia ja elämyksiä. Tapahtumilla on laaja sukupolvia ja eri taustoista tulevia ihmisiä yhdistävä vaikutus, joka ei kestä vain yhden viikonlopun ajan. Tapahtumat luovat jatkumoa ja perinteitä sekä tuovat oman mausteensa koko kaupungin ja seudun mainekuvalle.